Sommer hilsen – Anne Eriksen

 

Sikke et år vi har været igennem! Efter corona nedlukning, var vi igen klar til at komme i gang med fuld deltagelse på alle hold, men dog med corana regler, så vi kunne passe på hinanden. Det har I taget i stiv arm og tak for det. Og så kroppen, puh ha. Alle har vist været på en rejse, for at komme tilbage til den krop, de kunne huske de havde, men her har I også givet den max gas. Vi brugte tiden helt frem til jul, på at arbejde os op og få styr på alle grund tingene, og det har I gjort så godt, så I her til slut på sæsonen, har knoglet igennem og virkeligt kommet i fin form. Tak for at være med på den rejse. Personligt, vil jeg sige, at jeg er meget glad for at vi kunne komme i gang igen. Min krop var blevet stiv som et bræt og ingen muskler i benene, og hovedet duer ikke til at gå hjemme. Tak for at I kom igen og hjalp mig 😊

Nu skal vi lige om lidt holde sommerferie, og nyd det nu, for jeg vender tilbage. Rørby, Raklev og Snertinge er gået på sommerferie. Herhjemme har jeg afsluttet almindelig undervisning, og i dag starter sommer undervisning, med stor opbakning, dejligt.

I uge 32 starter jeg undervisning her på Almager, herre-holdet starter i uge 35, tirsdag d. 30. august. I Raklev starter de i uge 34, onsdag d. 24. august. I Rørby starter de d. 8. september, og i Snertinge, tror jeg, d. 1. september. Hjemmesiden bliver opdateret her en af dagene. Til Info vil jeg lige sige, at de fleste hold på Almager er booket med lidt venteliste. Der er ledige pladser fredag kl. 11. På yoga holdet i Raklev er der god plads, fordi vi er i stort lokale og plads til flere.

Mappen med de nye programmer er godt i gang, og jeg håber, jeg bliver færdig med den inden sommerferien😊.

Rigtig god sommer til jer alle, og af hjertet tak for sæsonen vi har været igennem, og tak alle de dejlige gaver jeg har fået.

Mange hilsner

Anne

 

 

 

 

Vær opmærksom på at det altid er muligt at starte uanset hvornår kurset er startet. Dette for at tilgodese så mange så muligt. Nogen har brug for at deltage hele året, andre vil gerne tildeltage noget af tiden, så det passer ind med hvad der ellers er af gøre mål. Og det synes jeg er helt fint. Det vigtige er, hvad der passer dig bedst og hvad der passer kroppen. Så ring/skriv endelig og hør om hvordan det ser ud på det du gerne vil deltage i.

tilmelding på anneeriksen@mail.dk, eller ring/sms på 20 11 14 65

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del siden